U5 Piger & Drenge (årg 2020 & 2019)

Velkommen til U5 Mix (årg 2020 & 2019) 


Mange har spurgt, om vi ikke ville starte et U5 hold op hos Lundehus Basketball. Det vil vi virkelig gerne! Men vi mangler lige et par flere børn til at det ville kunne lade sig gøre, at sætte U5 holdet i søen.

Du er nu tilmeldt holdet og vi vender tilbage hurtigst muligt, når vi er klar til opstart! - I skal selvfølgelig ikke betale for noget før vi går i gang!! :)

-----


Hos U5 er vi et mix hold, hvilket betyder at både piger og drenge der spiller sammen. Et mix hold fungerer rigtigt fint for U5, da vi ofte både har pige- og drengevenner fra klassen og fordi vi ofte bare gerne vil have det sjovt med vores allerbedste venner.


Vores U5 mix hold fokuserer på at lege basketball. Gennem legen lærer vi reglerne og spillet. Vores træning og tilgang til basketball for U5, er inspireret af det Italienske MiniBasket koncept. Vi har nogle af de allerbedste trænere og i samarbejde med Danmarks Basketball Forbund er Lundehus Basketball og Lundehusskolen også det danske videnscenter for Italiensk MiniBasket. 


Se mere om Italiensk MiniBasket her: https://fb.watch/iouQLKD8Of/ 


Holdet har 1 træning om ugen. 


Har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte en af holdets træneren eller holdledere.

 

Kontingentet for Lundehus Basketball opkræves automatisk via HoldSport. Vi har to halvårlige kontingenter som opkræves i september og februar. Kontingentet tilpasses automatisk gennem sæsonen, så du betaler hverken mere eller mindre hvis du tilmelder dig midt i en kontingentperiode.


Kontingent for 1 ugentlig træning er i sæson 2023/2024 sat til 500 kr per halvår. 


Kontingentet betales gennem HoldSport. Ved tilmelding modtages  automatisk en email med opkrævningen. Ved tilmeldingen er der også et tilmeldingsgebyr på 450,- som dækker din velkomstpakke. Velkomstpakken består af en vendbar spilletrøje og shorts med dit eget navn og nummer på ryggen. Dette spillesæt er dit personligt og bruges når vi spiller kampe. Kontakt din træner så vi hurtigst muligt kan få bestilt dit spillesæt og fundet dit yndlingsnummer.


Har man brug for hjælp til betaling af kontingentet, så hjælper klubben altid gerne med at søge om kontingentstøtte! - bare kontakt træneren! 


Vi glæder os til at se dig i hallen!    

Kontakt

Profile Image
Allan van O. T. Andersen

Aktiviteter

Der er i øjeblikket ingen fremtidige aktiviteter

Trænere

Profile Image
Allan van O. T. Andersen

Kontingent

Klubbens kontingentet opkræves automatisk gennem HoldSport.


Kontingentet opkræves halvårligt i september og februar.


Kontingentstøtte:

Hos Lundehus Basketball er det vores ønske, at alle børn som ønsker at spille basketball, skal have muligheden. Vi har i klubben en "no-questions-asked-politik" der betyder, at vi ikke støller spørgsmål omkring din financielle situation, men gerne vil hjælpe med at søge kontingentstøtte hos kommunen. Det eneste du skal gøre er at kontakte holdets træner. Hverken jeres barn eller andre i klubben ved hvem der modtager støtte. 


I klubben kan vi ofte også hjælpe med (næsten) spritnye (lidt brugte) basketballstøvler. Bare træk fat i holdets træner500,00 kr. 1. sep